Hvor henvender jeg meg?

Vi på Lunde skole er opptatt av å ha et godt samarbeid med hjemmene og det det skal være lav terskel for å kontakte hverandre. Det kan derfor være greit å vite hvem du skal kontakte for å hjelpe deg med din henvendelse. Som foresatt vil det ofte være mest naturlig å ha en dialog med kontaktlæreren til barnet ditt. Det er ønskelig at denne kontakten blir gjort på dagtid kl. 08.15 - 15.30. De henvendelsen som som faller utenfor dette tidsrommet, vil bli besvart så fort som mulig og ofte dagen etter. 

For generelle henvendelser kan og ta kontakt med vår kontorleder. Kontortiden på Lunde er kl. 08-15.30 . Telefon er 38055950.  
 
Kontaktlærer
Ting som har med ditt barns læring og trivsel på skolen

Administrasjonen
Kontorleder kan ta imot generelle henvendelser
Du ønsker direkte kontakt med skolens ledelse, enten rektor eller avdelingslederne     

SFO-leder
Saker som har med SFO-en å gjøre
Spørsmål vedrørende leksehjelp     

Spesial pedagogisk koordinator
Spes. ped. koordinator er bindeleddet mellom skole og pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT) og hjelper elever som har utfordringer med faglig eller sosial utvikling.      

Skolehelsetjenesten 
Eksempel spørsmål i forbindelse vaksine og medisinering.
Helsesøster undersøker og gir råd og veiledning til unge om helse, utvikling, oppvekst, samliv, seksualitet og prevensjon.
Helsesøster har også en sentral oppgave med å støtte og veilede barn og unge med spesielle behov for oppfølging på grunn av sykdom, funksjonsnedsettelse, omsorgssvikt eller risiko for svikt. 

Sosiallærer
Gjennom kontaktlærer opprettes kontakt med sosiallærer, eller ved direkte henvendelse, hvis barnet ditt blir plaget eller ikke finner seg til rette på skolen
Sosiallærer er bindeledd mellom skole og andre hjelpere som PPT, BUP, barnevern, familiesenter, helsetjenester, spes. ped koordinator og psykososialt-team

Foreldrekontakten
Innspill om sosiale aktiviteter for klassen 
Organisering og planlegging av aktiviteter
Du trenger støtte eller råd til å ta opp noe som er vanskelig i forbindelse med klassen