Meny
HER FINN DU TRINNA Trinn 1
Trinn 0
Trinn 1
Trinn 2
Trinn 3
Trinn 4
Trinn 5
Trinn 6
Trinn 7
Bjønnholen 10 4342 Undheim Vis på kart
Telefon: 51 77 83 60 Send e-post til oss
Redaktør: Gerd Rusdal
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
I dag var det siste skuledag for alle elevane på Undheim skule. Litt spesielt er det å sei adjø til dei største, ungdommane våre i dag. Dei syns sikkert og at det var krevjande å takke av. 1.klasse syns dei har lært mykje dette året, og er klar til å vere gode rollemodellar til dei som skal byrje på skulen vår til hausten. Til alle elevar og føresette: ha ei riktig god sommerferie. Så sjåast me att i august😊☀️🌸

3. og 4. klasse var i dag invitert til handball i hallen. 

Det er no åpna for bestilling av skulemjølk til skuleåret 2024-2025.

Hugs å melde barnet dykkar på rett klasse til neste skuleår.

De bestiller på : www.skolelyst.no


I dag gjekk turen nok ein gong til favorittplassen vår - Tordishaugen. Her starta vi opp med folkedansen: "Fløy en liten blåfugl". Den var det flere elevar som ønskte på ny.

I sol, varme og vind, gjekk turen til Martas mark i dag. Det var masse god leik. Vi opplevde både Flasketuten peikar på, Nøtt eller sannhet, jakt etter hoggorm, frisørsalong, leik i steinrøysa, og mykje anna god leik. Enkelte fekk og erfaring med kumøkk, både på hender og føter. 

I dag hadde 3. klasse invitert heile småtrinnet til songsamling.

Frigjøringsdagen 8. mai tok 1. og 2. klasse med seg heile 3. klasse på uteskuleturen. Vi likar oss godt på Tordishaugen, så det var hit turen gjekk. Her gjekk elevane på sneglejakt, og det var ikkje få sneglar dei fant. Vi endte opp med to sneglebutikkar. Det var god stemning, og mykje god leik!