Meny
Velg seksjon 4.Trinn Stangeland
Besøksadresse:Solaveien 84 4316 Sandnes Postadresse: Postboks 583 4302 Sandnes
Telefon: 51336800/SFO:51336807 Send oss e-post
Redaktør: Geir Mikalsen
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost

Torsdag 26.02. ble det arrangert Stangelandsfest for første gang. Skolen og FAU ville markere at vi ikke bare er en skole, men en samlingsplass for bydelen. Alle ansatte og FAU hadde lagd istand et supert program med festgeneral Claus Heggdal i spissen. Elever, foresatte, familie, politikere, naboer og pensjonerte lærere var alle sammen inviterte. 

 


Vi er godt i gang med litteraturuker.

Uka før jul fikk vi låne skolekjøkkenet. 

Torsdag 24.november hadde elevene på 4.trinn realfagsdag.

De siste to ukene har det vært en helt enorm innsats under Hei-aksjonene på skolen. Elevene har lært mye om solidaritet og om landet Peru. 1. - 3. trinn har samla pant for nesten 27 000 kroner, 4. -7. trinn har solgt lodd for 125 000 kroner og 7. tinn har jobba en dag og fått inn over 20 000 kroner på det. 

Tusen hjertelig takk til alle på skolen som har jobba så godt og tusen takk til alle som har kjøpt lodd, gitt gevinster, bakt kake, lagd vaffelrøre og hjulpet til under aksjonsdagen i går. 

I dag på avslutninga av aksjonen i gymsalen kunne vi overrekke en sjekk på 225 000 kroner til Stine fra HEI-verden. Et helt fanatisk resultat. 


Vi gleder oss til årets Hei-aksjon 3.november. Elevene har laget drømmefangere som selges for en veiledende pris på 30 kroner.

FAU Stangeland har levert en grundig høringsuttalelse på Sandnes Eiendom sin utredning framtidig skolestruktur i Sandnes.


Tirsdag 27.september var vi invitert på forestilling i regi av Den kulturelle skolesekken.

Torsdag 8.september var turdag for hele Stangeland skole. 

Hei og velkommen til nytt skoleår!

Håper at alle har hatt en hyggelig sommerferie. Vi ser frem til å treffe alle igjen. Skoledagen starter i morgen, onsdag 17.august, klokka 08.15. Det blir oppstilling utenfor nytt klasserom (4a rom 6, 4b rom 7 og 4c rom 5). Husk å ta med ladet CB, drikkeflaske og matpakke. Skoledagen slutter klokka 13.30. Timeplan er tilgjengelig i Classroom, på transponder og på hjemmesiden. 

Nytt av året er at CB må være i sekken, ferdig ladet, hver dag. Det blir ikke lenger delt ut ukeplan i papirform, men den blir nå sendt ut på transponder og i Classroom. 

Det blir ikke svømming denne uka. Mer informasjon om dette kommer etterhvert. 

Første skoleuke blir leksefri for elevene. 

Ta kontakt om dere lurer på noe. 

 

Vennlig hilsen Inger, Anne Hilde og Tonje