Meny
Velg seksjon 4.Trinn Stangeland
Besøksadresse:Solaveien 84 4316 Sandnes Postadresse: Postboks 583 4302 Sandnes
Telefon: 51336800/SFO:51336807 Send oss e-post
Redaktør: Geir Mikalsen
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost
Tirsdag 23.mai hadde 4.trinn fadderkurs.

Årets 17. mai feiring er over. Den kalde nordavinden klarte ikke å ødelegge feiringen, men gjorde kantinene på skolen veldig populære. 

Tusen takk til korpset, foresatte og elever som stilte opp i barnetoget og viste Stangeland skole fram fra sin beste side.

Etter toget var det god stemning på skolen takket være jobben alle foresatte til ungene i korpset har lagt ned i tillegg til litt hjelp fra FAU. 


I dag, 22. februar, hadde vi hobbydag på Stangeland skole. Alle elevene på 4.-7. trinn hadde lagd presentasjoner om sine interesser/hobbyer som de fikk vise fram for 1.-3. trinn. 

I uke 31 og 32 blir det SOMMERLAB på Stangeland skole.

Sommerlab er en kreativ og lærerik sommerskole for de som går ut av 4. - 6. trinn før sommerferien (De som skal starte i 5.-7. klasse i august 2023).

Det er forskerfabrikken som arrangerer dette. 


I naturfag har elevene hatt gruppearbeid om solsystemet.

Torsdag 2. og fredag 3. februar hadde vi besøk av DKS, "Den kulturelle skolesekken". Alle klassene på skolen var invitert til "Blues for barna" i gymsalen. 

Musikerne Erik Harstad, Håkon Høye og Joakim Tinderholt har siden 2012 reist rundt i Norge og spredd bluesens budskap for over 40 000 elever i regi av DKS.


Torsdag 26.02. ble det arrangert Stangelandsfest for første gang. Skolen og FAU ville markere at vi ikke bare er en skole, men en samlingsplass for bydelen. Alle ansatte og FAU hadde lagd istand et supert program med festgeneral Claus Heggdal i spissen. Elever, foresatte, familie, politikere, naboer og pensjonerte lærere var alle sammen inviterte. 

 


Vi er godt i gang med litteraturuker.

Uka før jul fikk vi låne skolekjøkkenet. 

Torsdag 24.november hadde elevene på 4.trinn realfagsdag.