Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse:Solaveien 84 4316 Sandnes Postadresse: Postboks 583 4302 Sandnes
Telefon: 51336800/SFO:51336807 Send oss e-post
Redaktør: Geir Mikalsen
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost

Årets 17. mai feiring er over. Den kalde nordavinden klarte ikke å ødelegge feiringen, men gjorde kantinene på skolen veldig populære. 

Tusen takk til korpset, foresatte og elever som stilte opp i barnetoget og viste Stangeland skole fram fra sin beste side.

Etter toget var det god stemning på skolen takket være jobben alle foresatte til ungene i korpset har lagt ned i tillegg til litt hjelp fra FAU. 


I dag, 22. februar, hadde vi hobbydag på Stangeland skole. Alle elevene på 4.-7. trinn hadde lagd presentasjoner om sine interesser/hobbyer som de fikk vise fram for 1.-3. trinn. 

Skolerute 2023-2024

I uke 31 og 32 blir det SOMMERLAB på Stangeland skole.

Sommerlab er en kreativ og lærerik sommerskole for de som går ut av 4. - 6. trinn før sommerferien (De som skal starte i 5.-7. klasse i august 2023).

Det er forskerfabrikken som arrangerer dette. 


Torsdag 2. og fredag 3. februar hadde vi besøk av DKS, "Den kulturelle skolesekken". Alle klassene på skolen var invitert til "Blues for barna" i gymsalen. 

Musikerne Erik Harstad, Håkon Høye og Joakim Tinderholt har siden 2012 reist rundt i Norge og spredd bluesens budskap for over 40 000 elever i regi av DKS.


Torsdag 26.02. ble det arrangert Stangelandsfest for første gang. Skolen og FAU ville markere at vi ikke bare er en skole, men en samlingsplass for bydelen. Alle ansatte og FAU hadde lagd istand et supert program med festgeneral Claus Heggdal i spissen. Elever, foresatte, familie, politikere, naboer og pensjonerte lærere var alle sammen inviterte. 

 


I dag ble First Lego League arrangert på Vitenfabrikken i Sandnes

De siste to ukene har det vært en helt enorm innsats under Hei-aksjonene på skolen. Elevene har lært mye om solidaritet og om landet Peru. 1. - 3. trinn har samla pant for nesten 27 000 kroner, 4. -7. trinn har solgt lodd for 125 000 kroner og 7. tinn har jobba en dag og fått inn over 20 000 kroner på det. 

Tusen hjertelig takk til alle på skolen som har jobba så godt og tusen takk til alle som har kjøpt lodd, gitt gevinster, bakt kake, lagd vaffelrøre og hjulpet til under aksjonsdagen i går. 

I dag på avslutninga av aksjonen i gymsalen kunne vi overrekke en sjekk på 225 000 kroner til Stine fra HEI-verden. Et helt fanatisk resultat. 


Onsdag hadde Stangeland skole offisiell åpning av skolens Flinkiløype. Her deltok elever fra 5.- 7. klasse, der de deltok på sykkelteknisk trening med Gunn-Rita Dahle Flesjå fra Trygg trafikk. Noen elever fikk også sykle gjennom løypa!

 


Årets Hei-aksjon nærmer seg! 
Torsdag 03.11. kl. 1700 åpner dørene for en av årets kjekkeste arrangement på skolen.
Det blir både kafèer, salg av elevprodukt, lykkehjul, BINGO, spøkelsesløype og lynlotteri med mange flotte premier. 

Alle elever, søsken, foresatte, besteforeldre og ansatte er hjertelig velkomne.