Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse:Solaveien 84 4316 Sandnes Postadresse: Postboks 583 4302 Sandnes
Telefon: 51336800/SFO:51336807 Send oss e-post
Redaktør: Geir Mikalsen
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost

Et nytt skoleår er historie!

Det har vært mye aktivitet på skolen dette året også. Alle har hatt to utviklingssamtaler og foreldremøter. Det har vært høstfester, julefester, og juleball for 7. trinn,  frokost eller lunsj før jul eller påske, leirskole for 7. trinn på Gullingen, HEI-aksjon, litteraturuker, karneval, aktivitetsdag, friidrettsdag, gåturer og sykkelturer, juleverksted, BliMe dans i skolegården, langløypa for 5.-7. trinn både høst og vår, besøk på Vitenfabrikke, øvetog på 16. mai og 17. maifeiring, Tinestafetten, aktivitetsdag og friidrettsdag, mange ulike turneringer, sykkelopplæring på Sykkelgården på Lura, mange besøk av Den kulturelle skolesekken, Fugleprosjekt, korpset har hatt rekrutteringskontsert og vi har hatt kunstprosjekt på alle trinn som vises igjen rundt omkring på skolen Alt dette har elevene fått gjort i tillegg til mye spennende undervisning i alle fag.  

Alle klassene har hatt sommerfest for å avslutte skoleåret 2023-2024. 

 

 


Her finner du bilder fra noen av aktivitetene elevene på Stangeland skole har vært med på dette skoleåret! 

For en fantastisk 17. mai vi har hatt i år! Sol fra klar himmel og 20 grader da toget starta fra skolen i dag tidlig. Hvor ofte kan vi skryte av det? 

I år vant vi endelig beste innslag i barnetoget i Sandnes. Gratulerer til alle elever og foresatte som var med på å synge og heie i toget. 

 

 


Bystyret vedtok denne uka skoleruta for skoleåret 2024-2025

Tusen takk til alle som var med på Hei-avslutning i gymsalen i formiddag. Vi kunne overrekke sjekken med 200 000 kroner til Stine fra HEI verden. 

På samlingene spilte korpset i starten og som avslutning, og 4. trinn var supre forsangere på alle tre samlingene. 5 kjempeflinke elever fra trinnet var konferansierer. De oppsummerte litt av det flotte arbeidet vi har gjort på skolen vår for Hei-verden de 50 årene vi har støttet prosjektene deres, og de leda oss trygt gjennom det 25 minutt lange programmet.


Tusen takk til alle som var med å bidro til at årets åpen dag ble en suksess. Det var stor aktivitet på hele skolen. Kaféene solgte godt, og det var masse folk både på Bingoene, ballkast, i spøkelsesløypa, ved lykkehjulet og i alle rom der det ble solgt flotte elevprodukt. Lynlotteriet solgte også godt. 

 


Skolerute 2023-2024