Meny
Vel side Mat og helse
Sagstadvegen 76 5918 Frekhaug
Telefon: 56 17 13 00 Send e-post til oss
Redaktør: Magne Lædre
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Pålogging heimesida
Pålogging heimesida - ansatte
Denne veka blir det lasagne! Vi lagar også ein salat til.

Torsdag 6. februar er det Samefolkets dag og vi feirar med å lage finnbiff. Finnbiff er ein gryterett med reinskav (reinsdyrkjøtt) og vi skal lage potetstappe og koke grønnsaker til. 

Denne veka blir det innbakte pølser på skulekjøkkenet. Det blir to pølser pr person, så ta med meir mat om du vil.

Denne veka skal vi lage ein god fiskemiddag. Laks og pasta i ostesaus.

Denne veka skal vi lage ei indisk kylingsuppe og bake nanbrød.

Alle gruppene øver seg på å jobbe meir sjølvstendig. Hugs at det er lurt å lese oppskriftene før timen :)


Vi skal lage steikt ris med kylling og grønsaker - ein enkel og rask middagrsrett.

Vi bakar også brownies for å feire det nye året.


GODT NYTTÅR!

Denne veka skal fredagsgruppa lage wok med sursøt saus som dei gjekk glipp av i veke 44.


GOD JUL

Denne veka skal vi vaske ned kjøkkenet. Som premie skal vi lage varm sjokolade med marshmallow og ete klementiner. Hugs matpakke.

Dette gjeld berre tysdag og onsdag.


Denne veka skal vi bake julekaker. I år skal vi bake kolakaker (brune pinner) og peppernøtter.

Ta med ein kakeboks slik at du kan ta med baksten heim. Og hugs matpakke:)


Desember er endeleg her og vi skal bake lussekattar. Vi skal også lære litt om Luciadagen.

Hugs å ta med matpakke!


Vi skal lage tacopai og sylta raudlauk denne veka - og så skal vi lære litt om sylting. 

Denne veka skal vi lage ein enkel og god middagsrett som vi kallar favorittgrateng. 

Vi skal også bake eit godt brød; fletteloff.