Trafikk og skoleveien

Skolen er opptatt av en trygg skolevei og at elevene lærer om gode holdninger i trafikken. Dette er et viktig samarbeid med den enkelte foresatt, men også en del av det systematiske samarbeidet med foreldrenes arbeidsutvalg (FAU) og Samarbeidsutvalget (SU). 

Skolen er opptatt av folkehelse og oppfordrer våre elever til å gå eller sykle til skolen så langt det er mulig. Å gå til skolen er også sosialt. På skoleveien og rundt adkomsten til skolen ønsker vi å unngå unødig kjøring. Her kan det lett oppstå farlige situasjoner grunnet mye trafikk og bilførere som har dårlig tid. 
På høsten gjennomfører skolen gå-til skole-aksjonen Beintøft, samt en reflekskonkurranse i samarbeid med FAU. 

SYKLING TIL SKOLEN

Det er foresatte som avgjør om elevene får sykle på skoleveien eller ikke. Samtidig har FAU og skolen en oppfordring om å vente med dette til etter elevene har tatt "sykkelprøven" på skolen på slutten av 4. trinn. Det er også foresatte sitt ansvar at elevene benytter hjelm. 

SPARKESYKKEL TIL SKOLEN

Det er foresatte som avgjør om elevene får sparkesykle på skoleveien eller ikke. . Samtidig har FAU og skolen en oppfordring om å vente med dette til etter elevene har begynt på 3. trinn. Det er også foresatte sitt ansvar at elevene benytter hjelm.