Meny
Velg seksjon FAU, SU og SMU
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Rensvikstubben 2 6520 FREI
Telefon: 71575630 Send oss e-post
Redaktør: Marit Risan
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<september 2024><<
september 2024
mtotfls
26272829303101
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30010203040506
Takk til alle som møtte opp og deltok på årets "Landsbymøte". En særlig takk til FAU-representantene, kommunepsykolog Gjøvikli,  SLT-koordinator Stenberg og ikke minst Øivind Elgenes som overrasket oss med å synge Elg sin vuggevise som en perfekt innlending på kvelden. 

Fellesmøte for foresatte og alle ansatte tirsdag 27. august klokken 18:00-20:00.

Sted: gymsal ved Rensvik skole 

 


 

Ny oppdatert informasjon for skoleåret er nå lagt ut under meny. 


1. august fikk skolene i Norge en ny opplæringslov, og i den forbindelse har vi også fått nye skoleregler vedtatt av bystyret. Disse reglene gir tydelige føringer på rutiner og bruk av mobiltelefoner i skoletiden. Disse samsvarer godt med tilbakemeldingene fra foresatte ved skolen gjennom Landsbyskoleprosjektet. Rensvik skole har aldri tillatt bruk av mobiltelefon i skoletiden tidligere, men vi gjør nå endringer i hvordan disse skal oppbevares. 


Siste ordinære ESL dette halvåret gjennomføres 4. juni av 6.trinn. 

18.juni klokken 17:00-19:00 blir det felles sommeravslutning med oppmøte for elever, ansatte og foresatte. 


Styringsgruppa i Landsbyprosjektet har tatt initiativ til en felles, enkel og hyggelig skoleavslutning for hele skolen. Det vil bli ordnet med store griller, som dere kan benytte etter eget ønske. Elevrådet og Lekepatruljen vil arrangere ulike aktiviteter. Vi ønsker oss en fin ettermiddag sammen i Landsbyen, med foresatte, elever og ansatte ved skolen. Vi forventer ikke at 7.trinn deltar da de har egen avslutning, men vi ønsker alle velkommen. Sett av 18. juni i kalenderen. Mer informasjon vil komme når det nærmer seg.

I dag er det trygge foresatte fra 3b og flinke elever fra 6.trinn som leder ESL. Det blir blant annet en gammel klassiker, boksen går. Husk å kle dere godt, det blir kaldt utover kvelden enda. Er du usikker på reglene? Se i aktivitetsbanken vi har startet på ned til høyre på denne siden. 

Oppstarten av ESL på Rensvik har vært en suksess. Det har det vært godt oppmøte og tilbakemeldingene har vært veldig gode. Fra neste uke får ESL eget lokale i gymbygget. Vi ser at vi har behov for litt utstyr da skolen ikke har nok. Hvis noen har noe liggende som dere ikke lenger bruker, ønsker vi gjerne å gjenbruke dette. Det må være helt og i god stand. 

 


I morgen, tirsdag 9. januar 18:00-19:30, er det første mulighet til å være med på ESL. Det er lagt opp til to ulike aktiviteter. Aktivitetene vil alltid stå beskrevet i kalenderen på høyre side, og aktivitetene og alderssammensetningen kan variere fra gang til gang.

Tilbudet er frivillig og gratis og starter opp etter ønske fra elevrådet. FAU ønsker å gjøre seg noen erfaringer før de sender ut et mer omfattende informasjonsskriv.


ESL står for Etter skolelek, og er et ønske fra elevrådet ved skolen. Styringsgruppa for Landsbyprosjektet har gjennomført et nytt møte hvor en representant fra elevrådet informerte om elevenes tanker om tilbudet.  ESL vil i hovedsak være et tilbud for 3.trinn-7.trinn  etter skoletid basert på frivillighet og gratisprinsippet. Elever fra 1.-2. trinn kan også delta, men må ha med foresatte. Det blir et FAU-møte rett over nyttår som vil informere dere foresatte mer om dette tilbudet.  All informasjon vil alltid publiseres på skolens hjemmeside.

Første ettermiddag med ESL vil være tirsdag 9. januar fra 18:00-19:30. Mer informasjon kommer. 


Tusen takk til alle dere som deltok på foreldremøtet på torsdag. En ekstra takk til dere som i tillegg tok ordet og kom med gode innspill og spørsmål til foredragsholder. Sist, men ikke minst takk til FAU med Linn Nikolaisen i spissen, Aina Aarøe fra Frei ungdomsskole og SLT-koordinator Per Atle Stenberg som la frem spennende perspektiver på dagsaktuelle tema. Dette skal vi ta med oss videre både i skolen og i FAU. 

Vårt fokus på samarbeid står omtalt på kommunens hjemmeside