Publisert: 21. juni 2024 | Sist endret: aldri | Forfatter: Angelica Aanonsen

Musikk med gruppe 2

Gruppe 2 var den siste gruppa til å ha musikkundervisning på fredager, og de ble ferdig fredagen etter sommeravslutningen. Da spilte alle ukulele sammen, i tillegg til at vi hadde en grip mikrofonen-konkurranse. Det var veldig gøy!

De musiserende ukene i musikktimene har vi øvd på å bruke en kopp som rytmeinstrument til sangen "Cup Song" fra "Pitch Perfect". Vi har også lært oss tre grep på ukulele: C, G og Am. Og i forbindelse med det har vi lært oss "What's Up?" av 4 Non Blondes på ukulele. Det var disse to sangene vi fremførte på sommeravslutningen. Helt i starten av denne musikkundervisningen på fredager lærte vi også om noter, og hvilke sammenligninger vi kan trekke fra musikk til matematikk.

Elevene på gruppe 2 er veldig glad i musikk! De viser bestandig stort engasjement, synger av full hals og liker å øve på ukulele. Det har vært fantastisk å være sammen med de på fredager etter langfri! Her har de virkelig gjort en innsats når det gjelder å øve inn og fremføre sanger, lært seg fagbegreper og å bruke enkle notasjonsteknikker, som besifring.