Varaordfører Charlotte Beckmann Finnestad deler ut det synlige beviset for at Lovisenlund skole nå er Miljøfyrtårnsertifisert til elevrådsrepresentantene og vår kontaktperson for Miljøfyrtårn-arbeidet, Hanne Storsve. Foto Lars Verket
Publisert: 09. juni 2024 | Sist endret: 09. juni 2024 | Forfatter: Tekst Anne-Lise Stangenes Foto Hanne Storsve, Lars Verket og A-LS

Lovisenlund skole er Miljøfyrtårnsertifisert

Tirsdag 4. juni ble diplomet, som viser at skolen nå er Miljøfyrtårnsertifisert, utdelt til våre stolte elevrådsrepresentanter av varaordfører Charlotte Beckmann Finnestad. Den høytidelige utdelingen fant sted i Teateret i Kongensgate i Kristiansand. 

Miljøkartlegging
For å oppnå å bli Miljøfyrtårnsertifisert har skolen gjennomført en miljøkartlegging som beskriver nå-situasjonen. Deretter legges det planer og blir satt mål som viser hvordan det skal jobbes med de ulike temaene innenfor kriteriene for å være Miljøfyrtårn i fremtiden. Planer, mål og gjennomføring er pågående, og miljøinnsatsen skal dokumenteres.

Vi må forbedre innsatsen vår hvert år. Om 3 år kan vi re-sertifiseres, så nå gjelder det å fortsette vårt gode miljøarbeid også fremover! 


Mer om utdelingen 

Hva er Miljøfyrtårn?