Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Myrullveien 1 4326 Sandnes
Telefon: 51 97 23 30 Send oss e-post
Redaktør: Gisle Helbæk
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Vi minner om at all fravær skal meldes inn på SMS (før kl. 08.00) på nummer 59 44 01 13

I år samler vi inn til UNICEF's arbeid for verdens barn. Her er linken hvor man kan donere inn penger direkte til UNICF via skolens innsamlingsaksjon.

http://minaksjon.unicef.no/unicef/2-4805


Det er snart høstferie - vi oppsummerer skoleåret så langt.

Visste du at bildepoeng i bridge kalles for honnørpoeng? At Norge ble verdensmestere i bridge for juniorer i 2014? Eller at du ikke nødvendigvis trenger gode kort for å vinne i bridge?


Kontaktlærer Tina Ølberg hadde en hyggelig hemmelighet å fortelle til elevene da hun møtte klassen onsdag 5. oktober. 4B er vinnere av Beintøft i Rogaland, og har vunnet en premie på 10.000 kroner. Tina hadde med kake, og klasserommet var pyntet med ballonger. 

Fem minutter over tolv, torsdag 22. september, ringte brannalarmen på skolen. Både elever og ansatte visste om tidspunktet og var forberedt på hva som ville skje. i forkant av øvelsen er skolens branninstruks gjennomgått i klassene. 3 minutter og 20 sekunder etter at ringeklokkene begynte å ringe, var samtlige ute på oppstillingsplassen, og var ferdig talt opp.

Beintøft har holdt på i nesten to uker. Elevene er flinke, og Iglemyr skole hevder seg i nasjonal konkurranse! I tillegg setter skolen og FAU ekstra fokus på trygg skolevei nå i høst.