Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Myrullveien 1 4326 Sandnes
Telefon: 51 97 23 30 Send oss e-post
Redaktør: Gisle Helbæk
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Vi minner om at all fravær skal meldes inn på SMS (før kl. 08.00) på nummer 59 44 01 13


Det blir igjen åpen hall i vinterferien i Hanahallen med idrettsaktiviteter, spill, kreativt verksted, kafe m.m.
Tidspunkt: Mandag 27. februar - fredag 3. mars fra kl 10.00 - 13.30. Barn under 4. klasse må ha følge med voksen.


Det blir avholdt felles foreldremøte i skolens mediatek tirsdag 07.03.2017 fra kl. 18.00 – 20.00.

FAU-leder og rektor vil informere den første halvtimen, deretter vil Tove Flack holde et foredrag frem til kl. 20.00. Tove Flack jobber ved Læringsmiljøsenteret ved UiS og har stor kompetanse knyttet til elevenes psykososiale miljø.


Vi minner om at det er mye gjenglemte klær her på skolen. Ta gjerne en sjekk i garderobene eller ved melkeskapene om noe tilhører ditt barn. De klær som er igjen mandag 27. februar vil bli gitt til et veldedig formål. Husk derfor å sjekke garderobene godt innen skolens vinterferie.

Det nærmer seg slutten av innsamlingen til Bokuken 2017. Har du enda ikke gitt et lite bidrag, er dagen i dag en perfekt dag! Vi håper på din støtte, enten via donasjon av penger eller bøker som dine barn har vokst fra. Også tegneserier vil være av interesse for biblioteket - det samme gjelder magasiner som f. eks. Illustrert vitenskap (ikke vanlige ukeblader).


Foresatte med barn som skal begynne på skole høsten 2017 inviteres til foredrag om overgangen fra barnehage til skole.

I helgen deltok to elever fra Iglemyr skole i Jæren sjakk skoleturneringen for lag med to spillere. I alt deltok 104 spillere fordelt på 52 lag fra skoler i Stavanger, Sandnes, Time og Klepp. Lagene var delt inn i fire aldersgrupper: Barneskole 1-4; Barneskole 5-7; Ungdomsskole og Videregående skole. 

Live Landsvik fra 3B og Nikolai Krämer 1C kom på en fantastisk 4. plass av de i alt 13 påmeldte lag i denne gruppen. Både Live og Nikolai er medlemmer av Smeaheia skolesjakk der de trener sammen i videregående gruppe hver uke. 

Vi gratulerer så mye!