Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Myrullveien 1 4326 Sandnes
Telefon: 51 97 23 30 Send oss e-post
Redaktør: Gisle Helbæk
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Vi minner om at all fravær skal meldes inn på SMS (før kl. 08.00) på nummer 59 44 01 13

Det tilbys leksehjelp til elever på 5.-7. trinn som ønsker å sitte på skolen og arbeide med leksene sine. Tilbudet gjelder for skoleåret 2017-2018, hver tirsdag - torsdag direkte etter siste undervisningstime kl. 13.30-14.10.
Oppstart er tirsdag 29. august. Det blir ikke leksehjelp siste uka før juleferien og siste uka før sommerferien 2018.

Fyll ut kontrakt for leksehjelp og lever til kontaktlærer så fort som mulig. Dette fungerer som påmelding. Kontrakten finner du under fanen Leksehjelp til høyre på siden.


Informasjon til nye barn på Iglemyr SFO ligger under fanen Flere dokumenter på SFO sin hjemmeside.

Skoleåret 2017-2018 starter torsdag 17. august. Barna som begynner i første klasse, møter klokka 9.00. Elevene i 2.-7. klasse begynner kl. 8.15. Den første skoledagen slutter klokka 13.30 for samtlige elever.

 


Det er nå mulig å bestille skolemelk og skolefrukt for neste skoleår for de som ønsker å delta. Bestillingen gjøres her:

www.skolelyst.no
www.skolefrukt.no

Det er en fordel for skolen om de som ønsker ordningen bestiller melk og frukt innen skolestart.


Iglemyr skole bruker kommunikasjonsløsningen Transponder. Dette er en toveis SMS-tjeneste som lar skolen sende og motta tekstmeldinger. Transponder kan også brukes for å sende e-post.

Du som er forelder eller foresatt, vil altså få SMS fra skolen med beskjeder og påminnelser. Avsender av disse SMS-ene, vil være 59 44 01 13.


For barn som blir syke med oppkast og omgangssyke ønsker vi å minne om folkehelseinstituttet sine retningslinjer.

For skolebarn kan man vanligvis vende tilbake til skole når man ikke lenger har symptomer og føler seg frisk. Fordi man kan skille ut smittestoff også etter opphør av symptomer, er det ekstra viktig med grundig håndhygiene i de første dagene etter at man har blitt frisk.

For barn i barnehage er anbefalingene annerledes - her bør barnet holdes hjemme ved symptomer og ikke sendes til barnehagen igjen før det har gått 48 timer etter opphør av oppkast og diaré.

Se mer informasjon om norovirusinfeksjon her: Folkehelseinstituttet