Meny
Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Besøksadresse Haugen 27 4323 Sandnes Telefon: 51338200 Send oss e-post
Postadresse Postboks 583 4302 Sandnes
Redaktør: Elisabeth Aksnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Oppstart på SFO

Vi har hatt to fine uker med oppstart på SFO. Det var fint å se den store gleden barna hadde for å se hverandre igjen etter ferien. 

29. juli ønsket vi 2-4.trinn velkomne tilbake etter ferien. Barna var så glade for å være sammen igjen etter lang ferie. De føste dagene ville de bare leke og prate om hva de hadde gjort i ferien sin.

I tillegg til masse lek og gjenforening har vi kost oss masse ute og på tur i det flotte nærmiljøet vårt. Vi har hatt ulike formingsaktiviteter, aktiviteter på kjøkkenet og hatt felles aktiviteter ute og i Sørbøhallen.

Vi har også byttet plass på bygget og har brukt tid til å finne oss godt til rette og bli trygge i nye omgivelser. 

1. august kunne vi ønske første gruppe med nye 1.klassinger velkomne på SFO. Dette var stor stas for store og små! Etter 1. august har barna kommet puljevis forskjellige dager. Vi opplever at de har funnet seg godt til rette, fått nye vennskap og blitt godt kjent i omgivelsene sine. 

Dette året har Heisan og Fie tatt stor plass som overgangsobjekt i overgangen fra barnehagen til SFO og skole. Barna ble kjent med dem på besøkene på skole og SFO før ferien. Dette opplever vi har hatt god suksess! Barna har kjent dem igjen og blitt kjent med nye barn gjennom lek med dukkene. De har også vært en trygghet når det har vært litt vanskelig. 

I morgen er det skolestart og vi vet at mange er spente på denne dagen! Vi gleder oss veldig til å ta fatt på en ny hverdag med skole og SFO :) 

Ps. Heisan og Fie gruleder seg, men opplever at det er ganske trygt når de kjenner så mange fra de første ukene på SFO. 

Main Image
Bilde 1 av 36